Ford Model A

Posted | 1 comment

Ford Model A iz nase ponude jedan je od retkih koji je u voznom stanju, a da ne stoji u muzeju, vec se vozi i Vama je na raspolaganju da ga iznajmite. Napraviti naslednika velikom i legendarnom automobilu svakako nije lagan posao i veliki izazov za bilo koju kompaniju. Modernija i usavrsena verzija cuvenog i za motorizaciju amerike i sveta naj bitnijeg vozila forda model t.pocela je februara 1927 i trajala do kraja marta 1932.Auto je prozveden u 9. razlicitih verzija i cetiri boje sa ukupno 4,849,340 primeraka. Ford model A je u teskim uslovima ekonomske krize napravio izuzetan uspeh i zadovoljio sve zahtevnije vozace. Sa svojim inovativnim resenjima od kojih su neki i danas u upotrebi. Mnogo laksi za voznju sa boljom udobnoscu Ford model A ostavio je veliki pecat u auto industriji.

Cena iznajmljivanja oldtajmera za svadbu:

2 sata 240€
3 sata 310€
Svaki naredni sat upit
Broj putnika vozac+4

FordModelAoldtajmeriznajmljivanje

FordModelAoldtajmeriznajmljivanje3

FordModelAoldtajmeriznajmljivanje1

FordModelAoldtajmeriznajmljivanje2

FordModelAoldtajmeriznajmljivanje5

Mogućnost kompletnog zatvaranja u slučaju kiše.

Ford_ModelA_zatvoren

 

Da li vam se sviđa? Podelite sa prijateljima...

One Comment

  1. Puno vam hvala za ovo predivno iskustvo koje ste mi omogucili za jedan od naj bitnijih dana u mom zivotu. I auto i vozac su za svaku pohvalu !!!!
    Hvala !!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better

Twitter

Facebook

Google+

Social PopUP by SumoMe