O nama

Bilo da se odlučujete za iznajmljivanje auta zbog nekog posebnog događaja ili da se jednostavno provozate kroz grad, na nas se možete osloniti. Mi smo tu da Vam obezbedimo veliki broj oldtajmera, luksuznih vozila i limuzina koji odgovara upravo Vašim željama i potrebama.

Naša delatnost – Iznajmljivanje vozila

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo našu firmu, usluge i vozni park. Iznajmljivanje-limuzina je firma sa sedištem u Beogradu, rođena zbog vaših potreba. Glavni cilj nam je potpuno zadovoljstvo naših korisnika, kao i pružanje usluga po najboljim cenama.

Limuzine, oldtajmeri, luksuzna i sportska kola

Naš vozni park raspolaže s automobilima od malih sportskih dvoseda, preko nekoliko decenija starih oldtajmera, do najnovijih luksuznih i modernih limuzina. Naša filozofija je izgrađena na pružanju rešenja i podrške našim korisnicima. U slučaju da u našoj bazi ne nađete auto koji želite, kontaktirajte nas i potrudićemo se da Vam ga obezbedimo u najkraćem roku.

Zašto bi ste se odlučili za nas

Postoji veliki broj razloga, ali navešćemo Vam samo neke od njih. Iznajmljivanje nekog od vozila iz naše ponude ulepšaće Vašu svadbu, napraviće senzaciju na Vašoj maturi ili nekom drugom slavlju, privućićete veću pažnju na Vašoj promociji, ili će neki redak primerak oldtajmera učiniti Vašu reklamu ili film interesantnijim.

 

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better

Twitter

Facebook

Google+

Social PopUP by SumoMe